Bro

 
Attrisjon/Slitasje 8
Attrisjon/Slitasje 8

Kraftig tannslitasje pga tanngnissing/attrisjon. Nedslitt tannsett behandles ved installering av implantater og oppbygging med kroner og broer i porselen, med bidrag fra HELFO.

Se Galleri
Attrisjon/Slitasje 7
Attrisjon/Slitasje 7

Kraftig tannslitasje pga tanngnissing/attrisjon. Nedslitt tannsett behandles ved oppbygging med kroner og broer i porselen, og med bidrag fra HELFO.

Se Galleri
Broer 2
Broer 2

Pasient melder seg med ønske om å erstatte tapte tenner med fast bro. Han ønsker ikke implantat.

Se Galleri
Broer 1
Broer 1

Pasient melder seg med ønske om penere tenner. Først behandles tannkjøttsykdom/periodontitt, så fremstilles nye tenner i overkjeven i form av en bro i porselen. Pasienten mottok bidrag fra HELFO

Se Galleri
Tannslitasje 3
Tannslitasje 3

Kraftig tannslitasje pga tanngnissing/attrisjon. Lett synlig i underkjevens front med markerte slitefasetter. Pasienten er meget misfornøyd med egne tenner, men har også tannkjøttsykdom/periodontitt, som må behandles først. Over- og underkjeven bygges opp ved hjelp av kroner og broer i porselen i over- og underkjeven. Pasienten mottar bidrag fra HELFO

Se Galleri
Krone/bro i front 8
Krone/bro i front 8

Pasient melder seg etter fallskade, og kommer til første konsultasjon med en dårlig tilpasset midlertidig protese, og frakturert fronttann. Implantatbehandling er ikke aktuelt for pasienten. Det blir fremstilt en liten bro som fyller ut for tapt tann.

Se Galleri
loader
Bruk kontaktskjema vårt eller ring oss for å få booket din time nå