Tannimplantat

Implantat og behandling

Tennene er en del av din personlighet. Tennene gir livskvalitet. De gjør at du kan nyte maten, snakke tydelig og smile når du møter andre mennesker.

I mange situasjoner er det viktig å føle seg trygg; i yrkeslivet, sammen med venner og familie, men ikke minst for ditt eget selvbilde. Tenner gir deg sikkerhet og selvtillit. Intakte tenner er ingen selvfølge. Livet påvirker tennene våre. Tannsykdommer og ulykker kan føre til tap av tenner.

Hvis du mangler tenner merkes det både funksjonelt og estetisk. Det kan gå utover utseende, matgleden og i verste fall det å kunne snakke tydelig.

I nesten 30 år har implantater kunnet tilby en fullverdi erstatning for tapte tenner. Tannimplantat er vitenskapelig dokumentert og har i flere tiår gitt vellykkede resultater innen tannmedisinsk bruk.

Tannimplantat kan ertatte en enkelt tann eller flere tenner, eller som feste til en protese. Implantatet erstatter tannroten og blir et fundament for tannerstatningen. Tannimplantater kan være veien til bedre livskvalitet for deg også.

Se før og etter bilder av pasienter behandlet av Tannlege Mikkelsen.

Før tannimplantatEtter behandlingen med tannimplantater
Les mer om implantater
Send forespørsel
Vi tar kontakt innen en virkedag
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader
Bruk kontaktskjema vårt eller ring oss for å få booket din time nå