Inman Aligner

Veiledende fra 19.900,-

Inman Aligner er en enkel form for tannregulering. Enkelt, raskt og rimelig. 

Tannreguleringsplate som man selv tar ut og inn av munnen. Man tar ut platen ved spising og man kan ta ut platen i møter og selskaper. 

Pris og behandling
Inman aligner koster veiledende 19.900, inkludert kontroller hver 14 dag til resultatet er tilfredstillende både for pasient og tannlege/sekretær. Resultatet er avhengig av hvor flink du som pasient er til å bruke platen, og også selvfølgelig hvor stort aviket er. Man kan få en pen, jevn tannbue på 16 uker, hvis man bruker platen 20 timer om dagen, og kommer på kontroll timene hver 14 dag. På kontroll timene vil det bli gjort justeringer på platen (evt.stramming), slik at presset kommer på de riktige tennene.

Vurdering
For at vi skal vurdere om Inman Aligner er noe for deg, trenger vi å foreta en enkel undersøkelse. Ta kontakt med oss for dette

Vedlikehold av resultatet
Når resultatet er tilfredstillende må man ha en stabiliseringstreng på baksiden av tennene (fiksering), denne setter tannlegen på, eller i noen tilfeller er det nødvendig/ønskelig med en tynn hard skinne som man ligger med om natten, dette for å beholde din nye tannstilling.

 

Send forespørsel
Vi tar kontakt innen en virkedag
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader
Bruk kontaktskjema vårt eller ring oss for å få booket din time nå